fredag 20 april 2012

Obs! Fel datum!

Obs!
Jag skrev fel datum i förra inlägget, workshop för anhöriga denna vår är lördag den 2/6 och inget annat!

Ursäkta tabben!

/Carina

1 kommentar:

Rockabilly Vicky sa...

Jag ville bara lämna ett litet inlägg... Jag går framåt... Har hamnat i ett skede där jag är livrädd för att möta alkoholisten. Jag är rädd för att möta honom för att han ska förstöra mitt flow som jag är i nu. Jag har nya människor i mitt liv, nya vänner, nytt jobb. Mycket positivt händer och jag vill inte möta honom för jag är rädd för att han ska dra ner mig.
NEJ NEJ NEJ jag är inte intresserad av att lappa ihop något och NEJ NEJ NEJ jag är inte intresserad av att försöka igen och NEJ NEJ NEJ jag vill inte ha honom i mitt liv. Jag har gått med i IOGTNTO för att verkligen synliggöra mitt ställningstagande i livet och synliggöra mina värderingar inför mig själv och andra.
Jag känner då jag tänker på honom som jag vaknat upp ur koma eller överlevt en svår olycka eller vaknat ur en hemsk mardröm.
Jag har också mött en till coach i livet förutom du... En föredetta alkoholist och nu nykter alkoholist som gett mig stöd och fått mig att förstå att jag måste läka mig ordentligt.
Och jag förstår också att jag är som en missbrukare som behöver gå på avvänjning och min drog som medberoende är just missbrukaren och därför är jag rädd att träffa missbrukaren för jag dras ner i destruktivitet då...
Jag hoppas vid gud att jag inte möter honom och jag har fått ett verktyg av den andra coachen att ge honom då han ringer då han också är mentor på AA och då ska jag bara ge honom hans nummer och sen gå vidare.
KRAM