onsdag 12 september 2012

Nyheter för hösten!


Hej på er!
Det händer spännande saker denna höst! Hoppas ni har lust och möjlighet att komma på någon av dessa aktiviteter! 

1) Torbjörn Alderfalk & Carina Bång håller workshop för anhöriga 3/11 i Stockholm kl. 10-17.
Plats: Andreaskyrkan, Högbergsgatan 31 Stockholm, T-bana Slussen
Anmälan senast: Fre 26/10 genom att betala 250 kr till Anhörigföreningen NärRingen, PlusGirokonto: 527429-5. Skriv förnamn och mailadress alt. telefonummer. Anmälan är bindande.
Kostnad: 250 kr

INNEHÅLL:
Dagen kommer innehålla korta föreläsningar, diskussioner och egna övningar samt samtal med coacherna och de övriga deltagarna. Som material använder vi ”Arbetsmanualen för anhöriga till missbrukare” av Carina Bång.
• Om försvarsmekanismer som är vanliga för missbrukaren och de anhöriga?
• Varför ljuger missbrukaren och hur kan anhöriga förhålla sig till det?
• Fysiska och psykiska konsekvenser för de anhöriga
• Samt diskussionsteman och personliga övningar! 

2) Carina kommer att delta på Bokmässan i Göteborg 27-30/9 med boken SLÄPP KONTROLLEN - VINN FRIHETEN. För anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser.
Om ni bor i Göteborg, kom gärna och hälsa på i Vulkans monter. Carina kommer stå där under fredagen. De andra dagarna minglar hon omkring.
Boken kommer att finnas i handeln från och med mitten av oktober, då man kan beställa den genom exempelvis Vulkan eller Adlibris. 

3) Den 1/11 kommer även Totte & Carina att föreläsa på Föräldrarföreningen Mot Narkotikas ljusmanifestation i Mora. För mer info, kontakta FMN Mora.  

4) Förutom detta så fortsätter vi naturligtvis med våra anhöriggrupper på onsdagar, Andreaskyrkan, Slussen kl. 18.30 (ingång baksidan). Dessa grupper är ett samarbete mellan Beroendelinjen & Anhörigföreningen NärRingen.

Välkomna!

/Carina, Totte & Beroendelinjen & Anhörigföreningen NärRingen

Inga kommentarer: