söndag 15 juli 2018

Sommar-rabatt på onlinekurs för föräldrar!

Kära läsare,

Från och med idag och 3 dagar framåt får du 20 % rabatt på onlinekursen för föräldrar (650 kr ordinarie pris). Kursen fokuserar fullt ut på dig som är mamma eller pappa till ett barn (oavsett ålder) som har alkohol- eller narkotikaproblem. I detta korta filmklipp får du en inblick i kursens innehåll. 

Många föräldrar vars barn överkonsumerar alkohol eller droger känner stor hopplöshet, maktlöshet, förtvivlan, oro och rädsla. Skam och skuld är inte heller helt ovanliga känslor. Det är även ett faktum att anhöriga ofta hamnar i skymundan och inte får den hjälp de behöver, eller så kanske man inte vet var eller hur man ska söka hjälp. 

Det glädjer mig därför att så många föräldrar har uttryckt att de funnit stöd i den här kursen, den utformades nämligen med det huvudsakliga målet att sätta föräldrars livssituation och välmående i fokus, men även att hjälpa dem hantera relationen till sitt barn. Vad jag många deltagare också har varit positiva till är att de både har kunnat vara anonyma och göra allt i sin egen takt, någonting man inte riktigt kan finna på en fysisk kurs. Detta var en viktig del av webbkursens syfte då den startades: alla ska kunna delta. 



Du kan läsa mer om webbkursen här

Glöm inte att uppge rabattkoden: 20-PROCENT-SOMMAR vid registrering!


Som kursdeltagare får du bland annat...
  • Lära dig kommunicera med din son/dotter på ett mer konstruktivt sätt
  • Lära dig hantera svåra känslor och tankar så som skam, skuld, sorg och ilska
  • Lära dig läsa och förstå olika beroendebeteenden hos ditt barn
  • Lära dig hur du kan hjälpa din son/dotter in i behandling och minska risken för återfall
  • Sätta upp mål och strategier för att bibehålla det du lärt dig


Inga kommentarer: