lördag 30 juni 2018

Tävling! Vinn bok riktad både till anhöriga och yrkesverksamma

Nu har du chansen att vinna Joachim Volckerts bok Drogberoende: Psykologi och terapi

Om boken, utdrag från Bokus.se:

"Motivation, psykoterapeutisk och miljöterapeutisk behandling samt problematiken kring återfall i missbruk - som är en del av varje missbrukares väg mot drogfrihet - hör till de problemområden som ägnas stor uppmärksamhet i boken. 

Boken vänder sig till dem som i sin dagliga gärning kommer i kontakt med människor som missbrukar droger, dvs. såväl anhöriga som de som professionellt arbetar med missbrukare."


SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN: 

1. Gå in på min Facebooksida: Coaching & Litteratur för anhöriga till personer med beroendeproblem (Du måste ha ett FB-konto för att kunna delta). Bläddra ner till inlägget som publicerades idag (30/6), som handlar om tävlingen. DELA inlägget. Om du inte har delat inlägget kan du tyvärr inte vinna tävlingen. 

2. Skicka ett mail till mig på min e-postadress info@carinabang.se där du skriver att du har delat inlägget. Svara sedan på frågan:  

Fler än vi kan föreställa oss är anhöriga till någon med beroendeproblem och mörkertalet antas vara stort. Vad tror du är en av de största anledningarna att så många anhöriga inte söker hjälp, trots att de lever i en svår situation? 


När du skickar ett meddelande till mig är du anonym, om du inte väljer att svara i kommentarsfältet. Vinnaren meddelas på FB-sidan om cirka en vecka!

LYCKA TILL :) 

/Carina 

Inga kommentarer: