onsdag 11 juli 2018

Trädgårdsgatan premiär i augusti - Tävla och vinn biobiljetter!

Den 3 augusti har filmen Trädgårdsgatan premiär på SF! Det är en fängslande historia om hur det kan vara att vara barn till föräldrar med beroende, men även hur en sådan barndom kan påverka en människas liv i vuxen ålder. 


Handlingen kretsar kring vuxna Eric och Elin, som möts för första gången sen de var små. Deras möte väcker minnen som för dem tillbaka till den svåra barndomen, hur de fick kämpa för att ta sig igenom de tuffa stunderna men även hur viktig kärleken från deras föräldrar var. Jag kan rekommendera alla att se Trädgårdsgatan, vare sig du är anhörig, beroende eller ej, det är viktigt att vi sprider kunskap om hur mycket ett beroende kan påverka barnen i familjen.   

I god tid till premiären av filmen lottar jag ut 2 stycken biobiljetter som kan användas på valfri SF-biograf!  Biljetterna är inte knutna till någon specifik film, men jag kan varmt rekommendera Trädgårdsgatan. 
Gör följande om du vill delta i tävlingen:   

1. Gå in på min Facebooksida Coaching & Litteratur för anhöriga till personer med beroendeproblem (om du inte har ett Facebook-konto så kan du tyvärr inte delta i tävlingen, detta har att göra med punkt 3). 
2. Scrolla dig fram till inlägget som publicerades idag, 10/7. 
3. DELA inlägget. Om du inte har delat inlägget kan du tyvärr inte vinna tävlingen. 
4. Skicka ett mail till mig på adressen info@carinabang.se. I mailet ger du svar på frågan: 

På vilket/vilka sätt tror du att olika sorters kultur, så som film, serier och böcker, kan bidra till människors uppfattningar om beroendeproblematik och anhörigas situation?

Det finns inga rätt eller fel svar, jag vill mer ta del av dina egna tankar och funderingar kring kulturens eventuella inverkan på våra uppfattningar om beroende och anhöriga!   

5. Döp gärna mailet till "Filmtävling" samt notera i mailet att du har delat inlägget på FB.

Vinnaren meddelas på Facebook om cirka en vecka. 

Lycka till! 

Inga kommentarer: