onsdag 3 juli 2013

Tacksamhet idag!

Vad är du tacksam för idag?
Vad i livet har du runt omkring dig som du känner dig glad och tacksam för?
Vilka resurser och styrkor har du som du är tacksam för?

Skriv svar i kommentarerna är ni snälla! Dela med er!

/Carina

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är tacksam för att livet är som vanligt har varit fysiskt dålig en längre tid nu pga min celiaki och att jag kan lägga en god väns spelmissbruk åt sidan ganska bra.

Jenny sa...

Idag är jag tacksam för att jag har ett bra jobb som jag trivs med, tacksam för mina två friska barn, glad och tacksam för mig själv som lyckats gått ner 35kg.
Sen är jag också tacksam över att min bror fortfarande är i livet!

Livet är underbart!

Anonym sa...

Tacksam att jag har vänner och mina djur som får mig på bättre tankar och humör. Är sambo med en sexmissbrukare och läst din bok, tack den var verkligen bra och har hjälpt mig mkt:)

Anonym sa...

Jag är så tacksam att jag kommit ut ur ett missbrukarförhållande och slipper vara medberoende längre. Jag är medveten om mitt medberoende och arbetar med det. Exet är nykter sedan ett halvår och en månad på Nämndemansgården, men jag vet att han fortsätter ljuga och är totalt opålitlig. Han o nya sambon ser ut att ha det fint med alla sina resor, men jag avundas inte henne. Det är ett helvete att vara sambo med henne och jag är så djupt tacksam att jag inte är en del av det längre. Alla ni som tror att de inte klarar sig utan er...rädda er själva! Charlotte