lördag 10 juni 2017

"Jag i fokus! - För ungdomar drabbade av alkohol och andra droger i familjen"

”Jag i Fokus” är ett självhjälpshäfte riktat till barn och ungdomar som har växt upp i, eller befinner sig i, en familj med beroendeproblematik. Häftet innehåller kunskap, vägledning och egna övningar som kan användas utifrån den egna situationen.  
Förhoppningen är att läsaren med hjälp av handboken ska må lite bättre. Som barn eller ungdom är det vanligt att man är orolig för sin mamma, pappa, eller någon annan som man bryr sig om. Att du kanske känner dig sviken och bär på många sorgliga minnen och att du vill att den som dricker för mycket eller tar andra droger ska sluta göra det. Den som har ett beroende behöver givetvis också hjälp och stöd, men just den här handboken riktar sig till dig som lever nära. Det är aldrig ett barns fel att en förälder dricker för mycket, tar droger eller mår dåligt. Du är värd att vara glad, lycklig och sätta dig själv i fokus! 
Du som är under 25 år får häftet gratis! Klicka här och fyll i formuläret så skickar vi dig en PDF-fil. Vill du ha häftet i din hand så kan du göra en beställning här

Inga kommentarer: