tisdag 3 januari 2017

Jag behöver din åsikt!
Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig jul och nyår. Att ni har kunnat finna glädje i de små sakerna även om ni har haft det svårt och att ni har haft någon som stått er nära som kunnat ge er stöd och styrka. 

Som en liten start på det nya året så skulle jag behöva be er om er hjälp med att svara på den korta, men kanske något svåra, frågan som ställs på bilden: Vad önskar du att du hade haft kunskap om när du insåg att din närstående hade en beroendeproblematik?

Min avsikt är att sammanställa ett dokument som kan spridas gratis till anhöriga som just drabbats av insikten att deras närstående lider av en beroendeproblematik. Jag vill verkligen få tips om vad ni önskat att ni hade vetat i just det läget. Jag vet att det är ett tungt ämne. Jag är hemskt tacksam för alla svar, korta eller långa, som jag kan få! Era svar förblir anonyma.

Ni får gärna skicka ett meddelande till mig på Facebook: Coaching & Motivation Scandinavia AB, eller lämna en kommentar här i bloggen (observera att kommentarsfältet är offentligt). Maila kan ni göra på: info@carinabang.se.

Din åsikt är viktig!

Tack på förhand, ta hand om er!
/Carina 

2 kommentarer:

Nina sa...

Jag önskar att jag haft mer kunskap om hur det förstör för alla familjemedlemmar. Syskon som mår dåligt o eget medberoende. Jag trodde det bara var min stora dotter som.behövde hjälpen o att jag kunde tvinga henne in i nykterhet...

Carina Bång sa...

Jättetack Nina för ditt bidrag!

Önskar dig ett fint 2017!
/Carina