tisdag 22 augusti 2017

Tävlingen går ut i morgon - passa på!

VINN EN PLATS PÅ ANHÖRIGHELGEN 21-22/10 I STOCKHOLM

Helgen utgår ifrån programmet CRAFT som rekommenderas av Socialstyrelsen som stöd för anhöriga. I CRAFT får man lära sig strategier för förhållningssätt och kommunikation med personen man bryr sig om som har ett beroendeproblem.

Om du känner att du har försökt allt för att övertyga och övertala din närstående till förändring men att denne bara upplever sig ”attackerad” och förnekar problemet så erbjuds du på kursen alternativa kommunikationssätt. För de anhöriga har deltagandet i CRAFT inneburit minskad ångest, ilska och depression och en större förmåga att sätta gränser och bejaka sina egna behov. Anhöriga har också stor erfarenhet och kunskap om personen, men saknar ofta verktyg och strategier för att använda dessa kunskaper som kan vara till hjälp för att motivera den närstående till förändring. Många personer med beroendeproblematik uppger att familjen är en viktig drivkraft till att göra förändring. 


Allt du behöver göra för delta i tävlingen är att:

1) Gå in på min Facebook-sida Coaching & Motivation Scandinavia AB och dela dagens inlägg (22/8) som handlar om denna tävling. (OBS! Du måste ha ett FB-konto för att kunna delta).

2) Skicka ett meddelande till mig på Facebook med ditt svar på följande fråga: "vad känner du att du skulle behöva ha mest hjälp med då det kommer till din egen livssituation eller relationen med din närstående?" Så, ta chansen att vinna: svara på frågan i ett meddelande till mig på Facebook, och glöm inte bort att DELA inlägget om tävlingen! :)


Ditt svar bör vara inne senast den 23/8! 
Vinnaren meddelas dagen därpå.

OBS! Deltagandet gäller bara för den som deltar i tävlingen själv. Kursen kan inte ges bort till annan person. 


Vill du läsa mer om innehållet på kursen, klicka här 

Lycka till!

Inga kommentarer: