måndag 30 april 2018

Vinn hyllad bok om att leva som anhörig

Nu har du chansen att vinna Susanna Alakoskis bok April i anhörigsverige.

Om boken, utdrag från Adlibris.se:

"Litteraturhistorien igenom super män grandiost. Missbrukaren står i fokus. Kvinnorna gestaltas som medberoende alkoholistfruar oavsett klasstillhörighet. Men nu träder alkoholistbarn och andra anhöriga fram på den litterära arenan och vittnar om en totalt oglamourös tillvaro. Vi som har levt med tillitsbrist, förnekelse, rädsla, gränslöshet och otrygghet. Kaos, våld. Saknad, sorg. Skam."

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN: 

1. Gå in på min Facebooksida: Coaching & Litteratur för anhöriga till personer med beroendeproblem (Du måste ha ett FB-konto för att kunna delta). Bläddra ner till inlägget som publicerades idag (1/5), som handlar om tävlingen. DELA inlägget. Om du inte har delat inlägget kan du tyvärr inte vinna tävlingen. 

2. Skicka ett mail till mig på min e-postadress info@carinabang.se där du skriver att du har delat inlägget. Frågan som du sedan ska svara på har kommit upp här förr, men den är viktig och jag önskar höra era vidare tankar och reflektioner kring detta:

Vad för slags stöd och hjälp anser/önskar du att anhöriga i allmänhet borde få mer av? Kanske tycker du att stödet är tillräckligt, och får då gärna i stället skriva vad du anser fungerar bra.

Vinnaren meddelas på FB-sidan om cirka en vecka!
LYCKA TILL :) 

/Carina 

Inga kommentarer: