fredag 19 oktober 2012

Påminnelse! Anhörigworkshop 3/11

1 dags workshop för anhöriga!

Tid: Kl. 10-17
Plats: Andreaskyrkan, Högbergsgatan 31, T-bana Slussen.
Kostnad: 250 kr.
Senast anmälan: Fre 26/10 genom att betala 250 kr till Anhörigföreningen NärRingen, PlusGirokonto: 527429-5. Skriv förnamn och mailadress alt telefonummer. Anmälan är bindande.

Dagen kommer innehålla korta föreläsningar, diskussioner och egna övningar samt samtal med coacherna och de övriga deltagarna. Som material använder vi ”Arbetsmanualen för anhöriga till missbrukare” av Carina Bång.

· Om försvarsmekanismer som är vanliga för missbrukaren och de anhöriga?
· Varför ljuger missbrukaren och hur kan anhöriga förhålla sig till det?
· Fysiska och psykiska konsekvenser för de anhöriga
· Samt diskussionsteman och personliga övningar!

Gruppledare/Coacher: Torbjörn Alderfalk & Carina Bång
Välkommen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Carina! Jag har sökt din bok men den är slut i bokhandeln! Du kan väl ta med några ex den 3/11 så vi får möjlighet att köpa den! Hej från mej Mimi

Carina Bång sa...

Hej Mimi!
Nu är det förvirring bland böckerna/manualerna.
Självhjälpsmanualen för anhöriga, som du tidigare sett, kan man bara beställa på nätet och få i mail-format för 59 kr. Den säljs inte i tryckt format längre.

Om en månad kommer min nya bok "Släpp kontrollen - Vinn friheten" för anhöriga påverkade av missbrukets konsekvenser. Det kommer finnas i tryckt format och kan beställas på ex Adlibris mfl. Men det är lite, lite kvar att göra med den.

Ses på anhörigworkshopen! Kommer din väninna också?

Ha det gott!
/Carina

Anonym sa...

Har läst om boken o trodde den var klar o fanns ute! Akademibokhandeln tom kunde beställa den, men att den inte var klar visste ingen! Väninnan kommer o hon har betalt i sept! Ser fram mot lördagen! Mvh Mimi

Carina Bång sa...

Öööh va?!?! Måste kolla upp det. där. Stackar din väninna, hon har ju väntat länge och får säkert vänta flera veckor till...

Carina Bång sa...

Hej igen!
Nu har jag surfat på lite bokhandlar, min bok "Släpp kontollen - Vinn friheten" ligger inte ute någonstans. Din väninna har säkert beställt "Arbetsmanualen för anhöriga", den togs bort ur handeln bara för en vecka sedan. Den går bara att beställa via mail.

Om en ca en månad kan man beställa "Släpp kontrollen"-boken.

Ska ta med mig lite ditt och datt på lördagen!
Ha det gott så länge!