fredag 28 augusti 2015

Välkomna att deltaga i den populära CRAFT-kursen! (del 1)

CRAFT Helgkurs (del 1) som vänder sig till dig som är anhörig till en person med alkohol- narkotika- eller läkemedelsmissbruk.

Uttalanden från tidigare deltagare:

"Detta är vad jag har längtat efter. Ett positivist redskap ger fler möjligheter. Att minska anklagande och tjatet till en mer konstruktiv dialog."


"Har fått nya perspektiv och ett nytt tank på problematiken och inte bara ur missbrukarens perspektiv. Jag har fått så manga nya verktyg att jobba med."

"Jag har fått verktyg som ger mig möjlighet att agera - ta mig ur känslan av hopplöshet"

CRAFT (Community Reinforcement And Family Training) är ett vetenskapligt baserat program för att hjälpa närstående och familjemedlemmar till en ökad livskvalitet samt att stödja och motivera sina närstående till nykter-/drogfrihet. Om du känner att du har försökt allt för att övertyga och övertala din närstående till förändring men att denne bara upplever sig ”attackerad” och förnekar problemet så erbjuds du på kursen alternativa kommunikations- och förhållningssätt. CRAFT rekommenderas av Socialstyrelsens Nationella riktlinjer som stöd för anhöriga.

OBS! VIKTIGT: För att anmäla sig till kursen så måste man göra det via denna sida: https://dinkurs.se/29238. Det räcker alltså inte med en anmälan enbart på denna sida.

TIDER:
Lördag 3/10 kl. 10.00-16.00
Söndag 4/10 kl. 09.00-15.00

PLATS:
Stockholm. Plats meddelas i bekräftelsen efter anmälan.

PRIS:
1 900 kr per person inkl. moms (1 520 kr exkl. moms.)
SISTA ANMÄLNINGSDAG: 18/9 2015

Läs mer om kursen/anmäl dig här: https://dinkurs.se/29238

Om du har frågor gällande kursen, maila Carina på info@carinabang.se
VÄLKOMNA!

Inga kommentarer: