söndag 17 december 2017

Tävla och vinn en plats till ny webbkurs för föräldrar till ungdomar med beroendeproblem!


”Från beslutsångest till tydligt förhållningssätt” – den nya webbkursen som riktar sig till föräldrar till ungdomar med beroendeproblematik drar snart igång! Nu lottas hela 10 platser ut – ta chansen och vinn en av dem! (Ordinarie pris: 650 kr).

Länk till kursen: https://anhorigkurs.teachable.com/p/webbkurs 


GÖR SÅ HÄR FÖR ATT HA CHANSEN ATT VINNA:

1. Gå in på min Facebook-sida Coaching & Litteratur för anhöriga till personer med beroendeproblem. DELA dagens inlägg, som handlar om tävlingen. Du måste ha ett FB-konto för att kunna vara med.

2. Skicka ett meddelande till mig på Facebook med ditt svar på frågan: "Vad tror du är den svåraste aspekten med att vara just förälder till ett barn som lider av någon slags beroendeproblematik?"

Inget svar är rätt eller fel! 


INFORMATION OM KURSEN

”Från beslutsångest till tydligt förhållningssätt” är en helt ny kurs som fokuserar på dig som förälder till en ungdom som har alkohol- eller narkotikaproblem. Det är en blandning mellan föreläsningar och egna reflektionsövningar som träning på förhållningssätt som du får öva på i vardagssituationer.

Det här är en kurs som du genomför online, via din dator, telefon eller surfplatta. Du kan vara anonym och gör detta helt i din egen takt - du bestämmer när och var du vill ta del av innehållet.

Det fulla priset för kursen är 650 kr (inkl. moms).  

Du kan läsa mer om innehållet och registrera dig HÄR


Om du vill vara med i tävlingen, svara på frågan och glöm inte att DELA detta inlägget, annars har du tyvärr ingen chans att vinna. Lycka till!
/Carina

Inga kommentarer: