lördag 2 december 2017

Påminnelse! Boktävling - sista dagen imorgon!

Favorit i repris - du har nu återigen chansen att vinna den inspirationsgivande boken Motiverande samtal vid autism och ADHD, skriven av Liria Ortiz och Anna Sjölund. Boken är främst en guide riktad till yrkesverksamma som i sitt arbete möter personer med någon av dessa neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, men kan också fungera bra som stöd för anhöriga. 

Gör så här för att vara med i tävlingen:  

1. Gå in på min Facebooksida: Coaching & Litteratur för anhöriga. Bläddra ner till inlägget som publicerades idag, 25/11, som handlar om tävlingen. DELA inlägget. Om du inte har delat inlägget kan du tyvärr inte vinna tävlingen. 

2. Skicka ett meddelande på FB-sidan där du skriver att du har delat inlägget. Svara sedan på frågan:  

Vilka åtgärder tror du samhället bör vidta för att vi bättre ska kunna stödja och hjälpa personer med ADHD eller Autism? (exempelvis i skola, arbete, sjukvård, relationer eller det vardagliga livet).  

Frågan kanske är lite knepig, men om du är anhörig kan du exempelvis fundera över vad för slags hinder du och din närstående med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning stött på. Om du är yrkesverksam har du med stor säkerhet erfarenhet av dessa människors svårigheter i vardagen och var hjälpen kan tyckas brista. 


Vinnaren meddelas på FB-sidan om cirka en vecka! Boken skickas ut första veckan i december, så den hinner dimpa ner i brevlådan innan julafton :)

Glöm inte bort att dela inlägget med tävlingen på Facebook! 

Lycka till!  


Inga kommentarer: