torsdag 1 mars 2018

Ny tävling! Vinn välskriven bok om att vara anhörig

Nu har du chansen att vinna Lena Forsman och Katerina Janouch bok Låtsas som ingenting

Om boken, utdrag från Adlibris.se:

"Eva, kvinnlig lärare med vuxna barn, blir bekant med Paul på nätet. Passionen slår ned i hennes liv, och plötsligt har han flyttat in. Att han levt ett hårt liv med droger och sprit verkar inte stå i vägen för lyckan. Men i denna självupplevda historia får vi följa de små hotfulla nyanserna som smyger sig in i vardagen. Vad är det hos Eva som gör att hon fastnat för Paul? Och kan hon skydda honom från hans förflutna? Det är tragedin i att vara medberoende som målas upp."

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT DELTA I TÄVLINGEN: 

1. Gå in på min Facebooksida: Coaching & Litteratur för anhöriga till personer med beroendeproblem (Du måste ha ett FB-konto för att kunna delta). Bläddra ner till inlägget som publicerades idag (1/3), som handlar om tävlingen. DELA inlägget. Om du inte har delat inlägget kan du tyvärr inte vinna tävlingen. 

2. Skicka ett meddelande till mig på FB-sidan där du skriver att du har delat inlägget. Svara sedan på frågan:  

Att stå nära en person med beroendeproblem kan vara tufft på många sätt. Enligt dina egna erfarenheter och/eller uppfattningar, vad är det allra svåraste med att vara anhörig?Kanske en klurig fråga, men det finns givetvis inga rätta svar. Det handlar om dina egna upplevelser och tankar. När du skickar ett meddelande till mig är du anonym, om du inte väljer att svara i kommentarsfältet. Vinnaren meddelas på FB-sidan om cirka en vecka!

LYCKA TILL :) 

/Carina 

Inga kommentarer: